Ga naar hoofdinhoud

SLR in de schoolbanken

De eerste helft van 2022 is er veel geïnvesteerd in cursussen om ons kennisniveau weer helemaal op peil te krijgen.  Iedere collega heeft inmiddels een nieuw certificaat of diploma boven zijn/haar bed hangen. Cursussen werden op alle niveaus en in alle vakgebieden gevolgd.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en een veilige werkomgeving voorkomt slachtoffers. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat iedereen veiligheidscursussen volgt zoals VCA, BHV en Veilig Werken Langs de Weg.

Het omgaan met onze doelgroep kan een natuurlijke gave zijn maar soms geeft een professional net de tools om nog sterker in je verhaal te gaan staan. We hebben dan ook veel geleerd van de training “Begeleiden van Medewerkers met een Afstand tot de Arbeidsmarkt” en deze training krijgt zeker een vervolg.

Wij werken volgens de Wet Natuurbescherming en het is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend dat iedere werknemer deze cursus op zijn/haar niveau heeft gevolgd.

En last but not least de vele vaardigheidscursussen. En dat is een behoorlijke lijst: Motorkettingzagen van het laagste tot het hoogste niveau, Bosmaaier, Accuheggenschaar, Top Handle, Werken in een waadpak, Werken met een hoogwerker etc. Sommigen gingen op herhaling of volgden de cursus voor het eerst.

BHV reanimatie personeel levens redden
Back To Top